Un zâmbet sănătos și strălucitor este cel mai de preț accesoriu

single-image

Care este primul lucru pe care oamenii îl observă când te întâlnesc pentru prima dată?

S-a efectuat un studiu în USA, în anul 2015, care a examinat peste 1000 de participanți referitor la acest subiect „Ce observi pentru prima dată la o persoană?”.

Cred că ghicești care au fost răspunsurile lor. Aproape jumătate dintre ei, mai exact 47% au arătat zâmbetul ca fiind primul lucru care are impact la prima impresie, urmat de ochi cu un procent de 31%. Pentru 12% dinte participanți, primul lucru pe care îl sesizează la o primă întâlnire este mirosul, care include în mod evident respirația. Desigur respirația este conectată cu modul de îngrijire al danturii tale. Iar pe ultimul loc, cu un procent de 10% se situează aspectul fizic, respectiv părul și îmbrăcămintea.

Procesul de formare a unei prime impresii

Durează doar 7 secunde pentru a ne forma o primă impresie. În momentul în care privești o persoană necunoscută, în creierul tău se fac mii de calcule într-un timp record.

Cu siguranță nu este o experiență plăcută să știi că ai făcut o impresie greșită. Mai bine să nu regreți că ai dormit 2 minute în plus dimineața, în loc să te speli pe dinți. Ai grijă de dantura ta și bucură-te de un zâmbet strălucitor în fiecare zi!

3 sfaturi pentru o bună impresie

  • Periază dinții de cel puțin 2 ori pe zi.
  • Bea suficientă apă pentru a elimina respirația urât mirositoare.
  • O alternativă pentru apă, este ceaiul de urzică. Această plantă este cunoscută pentru compușii săi purificatori, care elimină toinele din corpul nostru.
Un zâmbet sănătos și strălucitor este cel mai de preț accesoriu.
Un zâmbet sănătos și strălucitor este cel mai de preț accesoriu.

Cum să îți menți sănătatea orală

Periajul dinților te ajută să elimini placa bacteriană și să îți menți albul natural al dinților. Folosește periuța de dinți potrivită pentru tine împreună cu pasta de dinți naturală.

Pentru a elimina respirația urât mirositoare și pentru a scăpa de petele de pe dinți, îți recomandăm să te speli pe dinți de cel puțin 2 ori pe zi, timp de 2 minute. Cea mai bună periuță de dinți care te va ajuta să scapi de petele de pe dinți cauzate de băuturile colorate, este periuța de dinți cu aur și cărbune din bambus. Acum te poți bucura de o albire naturală a dinților.

You may like

In the news
Load More